+3 8066 905 59 95

+3 8050 280 88 07

магазин:

пн-пт: 8.00-17.00

сб: 9.00-15.00

ринок:

вт-нд: 8.00-15.00

пн: вихідний

Оплата може проводитися зручним для Вас способом:

  • Готівкою на місці при отриманні товару (Вартість замовлення оплачується готівкою продавцю при отриманні товарів у магазині-офісі, або кур'єру при замовленні доставки за адресою.
  • Оплата банківською картою.
  • Ваш варіант при узгодженні з менеджером.
ВАРІАНТИ ОПЛАТИ:
ДОСТАВКА:

Доставка за вказаною адресою:

При замовленні понад 2000 грн доставка по м. Суми здійснюється БЕЗКОШТОВНО до під'їзду (приватного будинку).

Доставка товару за межі м. Суми (область): 5 грн / км (вважається в одну сторону), але не менше 200 грн.

 

Самовивіз зі складу-магазину:

Оплата проводиться при отриманні товару зі складу-магазину. Перед тим як приїхати за замовленням прохання передзвонити до магазину для уточнення наявності товару.

 

Кур'єрська доставка:

Доставка і оплата по Україні здійснюється зручним для Вас перевізником за тарифами перевізника (за рахунок клієнта), який може привезти як на склад у Вашому місті, так і на Вашу адресу (наприклад, Вам додому або в офіс) або запропонуйте Ваш варіант.

 

Термін доставки по Україні 1-3 робочих дні. При виборі післяплати, Нова пошта бере 2% комісії, яку оплачує Клієнт. Вартість доставки залежить від тарифів перевізника, населеного пункту, габаритів і ваги вантажу. Наприклад, для змішувачів вага 2,5 - 3 кг, душових наборів 6-8 кг, наборів інсталяцій з унітазами 35-40 кг.

Доставка сантехніки здійснюється у зручний для Вас час і в узгоджені терміни. Зазвичай - невеликі замовлення - підтверджені до 16-00 доставляються або відправляються на наступний день.

ГАРАНТІЯ ТА ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ:

На сайті представлений тільки офіційний товар, на який поширюється гарантія від виробників. Термін гарантії від 1 до 10 років в залежності від групи товару. Сервісне обслуговування здійснюють авторизовані центри, перелік, яких є в гарантійному талоні на товар. Гарантія не включає періодичне обслуговування, ремонт в зв'язку з природним зносом деталі або вадами через неакуратне використання.

 

Важливо! При отриманні товару під час доставки обов'язково перевіряйте комплектність і відсутність дефектів у виробі. Зверніть увагу, що комплектація може змінюватися виробником - без оповіщення про це. Якщо Вам не підходить зовнішній вигляд виробу, то відповідно до Закону України "Про захист прав споживача" ви можете повернути його протягом 14 днів. При цьому зворотна доставка здійснюється за рахунок покупця. Обов'язково зв'яжіться з менеджером магазину, щоб здійснити заміну виробу або повернення грошових коштів.

Поверненню підлягають вироби за умови, що товар не використовувався, збережено всі елементи упаковки і товарний чек, немає слідів монтажу, на фільтрах немає нагару або пилу, на корпусі немає подряпин і забруднення і т.д.